21.9.2015

Kaipaamme kipeästi uusia johtajia!

Lippukuntaamme on jonossa partiotoiminnasta kiinnostuneita lapsia. Perustamme tammikuussa 2016 uuden sudenpentulauman, jos innostuneita johtajia löytyy.

Jos olet siis yli 18-vuotias ja haluat tehdä maailman parasta nuorisotyötä, lähetä viesti osoitteeseen posti(at)soihdut.net. Aiempaa kokemusta partiosta et tarvitse, me opastamme ja koulutamme sinut pestiin.

Partio on parhautta!

Aikuinen, tule tukemaan partion arvokasta kasvatustyötä

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Myös aikuisia tarvitaan mahdollistamaan lasten ja nuorten partiotoiminta. Vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuiselle monenkirjavan harrastuksen, joka toimii hyvänä vastavoimana hektiselle työelämälle. Partiossa tutustut uusiin ihmisiin, pääset tekemään tärkeää nuorisotyötä, pystyt hyödyntämään jo osaamiasi taitoja sekä kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi.

Voit tulla mukaan viikoittaiseen toimintaan tai osallistua silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukaan voi tulla esimerkiksi leireille, retkille sekä erilaisiin ja erikokoisiin projekteihin. Vapaaehtoistyön mahdollisuuksia on paljon, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivaa tekemistä.
(Lähde: Partio.fi)

Syksyn toimintakalenteri 2022

RYHMÄT:   Sokerisiilit-sudenpentulauma (7–9 v.) Kokoontuu maanantaisin (22.8. alkaen) klo: 17.45–19.15 Johtajat: Tiina Saijola ja La...