7.2.2018

Johtajat jodelaturissa 7.1

Johtajisto polkaisi vuoden käyntiin perinteeksi muodostuneessa Jodelaturissa.

Loman jälkeen olikin hyvä hieman teroittaa hoksottimiaan, hioa tiimitaitojaan ja höristellä tuntosarviaan. Läksimme 7 johtajan kokoonpanolla kohti Katajanokkaa.

Escape Room eli pakohuone on mukaansatempaava tosielämän pelikokemus, jossa pieni ryhmä pääsee kokemaan hauskoja ja erittäin jännittäviä tilanteita. Tavoitteena on selviytyä pakohuoneesta ulos 60 minuutissa, suorittaen interaktiivisia tehtäviä. Ryhmän tavoitteena on selvittää escape roomin salat, ja onnistua tehtävien suorittamisessa.

Valikoimme pakohuoneiksi seuraavat:

THE CURSE

Metsäretkellä voi löytää kaikenlaista – vaikka hylätyn mökinröttelön. Tämä pirtti on kuitenkin kaikkea muuta kuin hylätty. Mökissä majaileva shamaani langettaa päällenne kirouksen, joka teidän tulee kumota tunnin kuluessa erilaisten loitsujen avulla, ennen kuin kirous sinetöityy ja muututte eläimiksi jääden ikuisiksi ajoiksi noidan vangiksi.


THE DUNGEON

Taipaleenne keskiaikaisen kaupungin hämärällä kujalla katkeaa, kun joukko salaperäisen kultin jäseniä vangitsee teidät. Joudutte teljetyksi synkkään vankityrmään tietämättä syytä. Selliin joutuneita odottaa karmea kohtalo ja aikanne on käymässä vähiin – vaihtoehtona ei näytä olevan kuin yrittää paeta keinolla millä hyvänsä tyrmästä, josta harva on selvinnyt elävänä.

Määräajassa pakohuoneesta selvinneet valokuvattiin 😀Sinivuoren Soihtujen hallitus 2022-2023

  Sunnuntaina 21.8. pidetyssä syyskokouksessa  nimitettiin lippukuntamme hallitus.  Onnea hallitukselle ja kaikille pestiin valituille lippu...