21.5.2018

Piirileiri Kliffa 2018Mikä on Kliffa?

Kliffa 2018 on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kahdeksas piirileiri, joka järjestetään Evolla 23-31.7.2018. Leirille osallistuu yli 5500 leiriläistä, ja jokainen osallistuja on mukana luomassa leirikokemusta. Kliffa tehdään yhdessä ja partiotaitoja työkaluina käyttäen, sillä ne asiat tekevät partiosta partion. Emme kuitenkaan unohda pientä pilkettä silmäkulmassa. ”Kliffa” on pääkaupunkiseudun omaa kieltä ja tarkoittaa hauskaa. Samalla se jättää kuitenkin jotain arvailun varaan – niin kuin partiokin.

Yhdessä enemmän uutta

Yhdessä enemmän uutta on Kliffan motto.
Kliffalla meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien partiokavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy jotain uutta: suuri leirikokemus, jossa olemme kaikki osallisia.
Yhdessä

Kliffa ei ole projekti, joka tehdään leiritoimikuntaa varten, vaan kaikkien päpalaisten lippukuntien yhteinen juttu. Jokaisella meillä on taitoja, joita muilla ei ole. Joku oma juttu, jonka osaamme paremmin kuin kukaan toinen. Partiossa ja Kliffalla pääsemme hyödyntämään näitä taitoja aivan uudella tavalla. Yhdessä 5500 muun partiolaisen kanssa pienistä taidoista kasvaa suuri leiri kavereineen ja kokemuksineen.

Kliffa tehdään yhdessä.

Enemmän

Enemmän leirikavereita, enemmän partiotaitoja, enemmän ohjelmaa, enemmän pestejä. Enemmän kliffaa. Jokaisella meillä on jotain opittavaa muilta, ja jokaisella on jotain opetettavaa. Kliffalla pääkaupunkiseutulainen partio näyttäytyy koko kirjossaan. Meitä on moneksi ja sitä moninaisuutta me haluamme arvostaa.

Kliffa on enemmän.

Uutta

Kliffa on päpalaisten leiri, ja se myös näyttää siltä. Pääkaupunkiseudulla monet harrastavat partiota kaupunkiympäristössä, mutta metsä ei silti ole kaukana kenestäkään. Me emme ole uusavuttomia metsässä emmekä kaupungissa. Luodaan uutta, kehitetään vanhaa ja rakennetaan Evolle kokemus, jossa pienestä kasvaa suurta. Me olemme partion edelläkävijöitä.

Kliffa on uutta.Leirin aikataulu

19.–22.7. Rakennusleiri
23.–26.7. Lyhyt Kliffa sudenpennuille ja muille leirillä vähemmän aikaa viettäville
23.–30.7./31.7. Pitkä Kliffa kaikille seikkailijoista aikuisiin. Täyden palvelun leirielämys ikimuistoisella ohjelmalla. Seikkailijoiden ja tarpojien leiri päättyy 30.7. Samoajilla, vaeltajilla ja aikuisilla 31.7.
31.7.–3.8. purkuleiriSinivuoren Soihtujen hallitus 2022-2023

  Sunnuntaina 21.8. pidetyssä syyskokouksessa  nimitettiin lippukuntamme hallitus.  Onnea hallitukselle ja kaikille pestiin valituille lippu...