27.11.2019

Tervetuloa mukaan Valkamalle, Suomen eteläisimmälle piirileirille!Valkama on Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Hangon Syndalenissa 15.–23. heinäkuuta 2020. Lyhyempikestoinen sudenpentujen, seikkailijoiden ja perhepartiolaisten kolmen yön leiri järjestetään 15.–18.7. Leiri on kaikille avoin ja mielenkiintoista ohjelmaa tarjoava tapahtuma. Se on kesän iloinen kohokohta, joka innostaa uusmaalaiset ja muut partiolaiset sekä ei-partiolaiset ja ulkomaalaiset vieraat nauttimaan leirielämästä.
Kesäleiri on täynnä elämyksiä ja on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma. Valkama on ensimmäisiä uudella vuosikymmenellä järjestettäviä suuria partiotapahtumia, joten se suuntaa katseensa vankasti kohti tulevaisuutta ja pyrkii avaamaan keskustelua siitä, miltä partioleiri näyttää 2020-luvulla. Tulevaisuuden partioleirillä uusi ja vanha kohtaavat ennennäkemättömillä tavoilla yllättäen jokaisen osallistujan ja tekijän.
Pikafaktat
 • 15.–23. heinäkuuta 2020 Hangossa
 • Valkama on tarkoitettu kaikille ikäkausille, aikuisille, perheille ja ei-partiolaisille
 • Osallistujia odotetaan yhteensä jopa 3000
 • Partiomaista ohjelmaa jokaiselle ikäkaudelle aikuiset mukaan lukien
 • Osallistujien ilmoittautuminen 11.12.2019–4.3.2020
 • Ilmoittautuminen nopean ilmoittautujan etuhintaan 12.2.2020 asti
Leirin päivämäärät


 • 10.–14.7.2020 Rakennusleiri
 • 15.–18.7.2020 Lyhyt leiri (sudenpennut, seikkailijat ja perhepartiolaiset)
 • 15.–23.7.2020 Pitkä leiri (tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset)
 • 23.–28.7.2020 Välipurku/rakennusleiri ennen Väiski-leiriä
 • 6.–10.8.2020 Väiski-leirin jälkeen yhteinen purkuleiri
Mikä on piirileiri?

Leirillä on vuosiloma- ja kesätyöturva, joka on voimassa 31.5.2020 asti. Kesätyöturva oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen, jos kesätyö sattuukin osumaan leirin päälle tai jos henkilö ei saa vakituisesta työstään lomaa leirin ajalle. Tällöin jo maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Turva kannustaa sekä hakemaan kesätöitä että järjestämään leirin ajaksi lomaa. Kannattaa siis rohkeasti hakea mukaan leirille, vaikka ei olisi vielä varma kesätöistäsi tai kesäloman ajankohdasta!

Valkama järjestetään yhteistyössä espoolaisten ja kauniaislaisten partiolaisten Väiski-leirin kanssa. Yhteistyön näkyvin muoto on yhteinen leirialue. Suunnitelmissa on järjestää leirit peräkkäin siten, että leirien välissä on muutaman päivän tauko purulle ja rakennukselle. Yhteistyöstä huolimatta molemmat leirit ovat itsenäisiä, järjestävän yhdistyksensä näköisiä kokonaisuuksia.
Piirileiri on piirin merkittävin toistuva projekti, joka jopa kaksinkertaistaa Uudenmaan Partiopiirin toiminnan vuonna 2020. Leirille osallistujat oppivat uusia retki- ja leiritaitoja, tapahtuman tekijät kehittävät johtajuustaitojaan ja saavat kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä. Partiosta kiinnostuneilla henkilöillä on puolestaan mahdollisuus löytää uusi mieluisa harrastus tai päästä kokeilemaan leirielämää.
Tarjolla on erilaisia ja erikokoisia tehtäviä niin konkareille kuin ensikertalaisille osallistujille. Katso avoimet pestit tai ota yhteyttä leirinjohtajiin, sillä kaikille halukkaille löytyy mieluisa ja sopivan kokoisen tehtävä.

Täältä löydät lisäinfoa.

Sinivuoren Soihtujen hallitus 2022-2023

  Sunnuntaina 21.8. pidetyssä syyskokouksessa  nimitettiin lippukuntamme hallitus.  Onnea hallitukselle ja kaikille pestiin valituille lippu...