Sinivuoren Soihtujen tuotteet


Virallinen partioasu

Sinivuoren Soihdut suosittelee kaikille jäsenilleen virallisten partioasujen käyttöä partiotapahtumissa. Mikäli sinulla ei ole partioasua, voit käyttää yksiväristä tummansinistä paitaa ja hametta, mekkoa tai housuja.

Virallinen partioasu on lippukunnan perinteen mukaan sininen partiopaita. Tytöt voivat myös käyttää uuden malliston liivihametta. Sudenpennuille on oma virallinen mustikan värinen collegepusero.
Lisätietoja partioasuista ja merkkien ompelusta saat Suomen Partiolaisten sivuilta.  Jokaiselle ikäkaudelle on omanlaisensa merkit ja tunnukset, joiden paikoista on ohjeet ikäkausien kohdalla (esim. Puku- ja merkkiohje → Seikkailijat [pdf]).

Huivi

Sinivuoren Soihtujen oma huivi suunniteltiin ja otettiin käyttöön 1989. Huivin värit ovat sininen ja harmaa, kärkikolmiota koristaa brodeerattu Sinivuori. Vuonna 2014 nimenvaihdoksen yhteydessä kärkikolmioon lisättiin myös soihtu.

Badge eli hihamerkki

Lippukunnalle on suunniteltu hihamerkki eli badge, jossa esiintyy huivistammekin tuttu vuori ja soihtu. Merkin hinta on 3 euroa.

Historiikki

50-vuotisjuhlia varten lippukunnan historiikkitoimikunta toimitti kovakantisen teoksen, johon on kerätty muistoja ja tarinoita menneiltä vuosilta. Historiikin voi lainata mm. Helsingin Malmin kirjastosta. Muutama opus on myös vielä myytävänä. Kysy lisää historiikista lippukunnanjohtajalta.
Sinivuoren Soihtujen hihamerkki.
Lippukunnan nykyinen hihamerkki

Sinivuoren Soihtujen hallitus 2022-2023

  Sunnuntaina 21.8. pidetyssä syyskokouksessa  nimitettiin lippukuntamme hallitus.  Onnea hallitukselle ja kaikille pestiin valituille lippu...