Tule mukaan!

Partiotoiminnan perusyksikkö on lippukunta. Pääkaupunkiseudulla on noin 150 partiolippukuntaa. Partiolla ei ole keskitettyä liittymisjärjestelmää, vaan jokainen lippukunta vastaanottaa itse uudet jäsenensä.

Jos haluat partioharrastuksen pariin Sinivuoren Soihtuihin, ota yhteyttä Elina Kuismaan, joka tietää viimeisimmän ryhmätilanteen.

Sinivuoren Soihtuihin voivat liittyä yli 6-vuotiaat tytöt ja pojat – myös nuoret ja aikuiset toivotetaan tervetulleiksi!

Liity partioon! Täytä jäsenhakemuslomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Mitä partio maksaa?

Partiolaisella tulee olla voimassa oleva jäsenmaksu, joka maksetaan joulukuussa tai lapsen liittyessä partioon. Jäsenmaksu sisältää Suomen Partiolaisten, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sekä lippukunnan jäsenmaksun. Lippukunnan jäsenmaksulla katetaan lippukuntamme kokous- ja retkitarvikkeista sekä suoritusmerkeistä syntyviä kuluja.

Sinivuoren Soihtujen uusi hallitus on päättänyt syyskokouksessaan tiistaina 23.8.2016, että lippukunta alkaa periä jäsenmaksua, ja sen suuruudeksi tulee 7,50 euroa.

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. 

I-luokan jäsenmaksu on  yhteensä 72,00 euroa (Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet64,50 euroa + Sinivuoren Soihtujen jäsenmaksu: 7,50 euroa). Tämän maksun maksaneet saavat kotiinsa Suomen Partiolaisten Partio-lehden sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Heppu-lehden.

Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset.

Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset
II-luokan jäsenmaksu on yhteensä 54,00 euroa (Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet: 46,50 euroa + Sinivuoren Soihtujen jäsenmaksu: 7,50 euroa). Tähän maksuun ei sisälly partiolehtiä.

III-luokan jäsenmaksu 4-6-vuotiaille

III- jäsenmaksu on yhteensä 31 euroa (Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet: 23,50 euroa + Sinivuoren Soihtujen jäsenmaksu: 7,50 euroa)

Jäsenmaksuvapautus
Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksen myöntää Suomen Partiolaiset- FInlands Scouter ry.
Jäsenmaksuvapautuksen anomiseen tarvitset tunnukset Partiorekisteri Kuksaan (PartioID).
Jäsenmaksuvapautusta voi hakea jäsen tai alle 18-vuotiaiden osalta huoltaja.  Hakemuslomakkeen voi täyttää vain täysi-ikäisen PartioID-tunnuksilla. Jäsenmaksuvapautuksen hakeminen tapahtuu alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Jokaisesta jäsenestä tulee tehdä oma hakemus!Sinivuoren Soihduissa sudenpennuilla on sininen partiohuivi. Vanhemmat partiolaiset käyttävät lippukunnan omaa huivia, jonka värit ovat sininen ja harmaa. Perhepartiolaiset käyttävät harmaata huivia.

Huivin saa antaessa sudenpennun tai partiolaisen lupauksen esimerkiksi lippukunnan retkellä tai juhlassa. Lippukunta maksaa yhden sudenpentuhuivin ja yhden lippukunnan huivin jäsenelle.

Lippukunnan retki- ja leirimaksut määritellään aina erikseen jokaista tapahtumaa varten. Sinivuoren Soihdut pyrkii pitämään retki- ja leirikulut mahdollisimman pieninä, jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua toimintaan.

Ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan, voit myös pyytää vapautusta maksuista.


Sinivuoren Soihtujen hallitus 2022-2023

  Sunnuntaina 21.8. pidetyssä syyskokouksessa  nimitettiin lippukuntamme hallitus.  Onnea hallitukselle ja kaikille pestiin valituille lippu...