Tule mukaan!

Partiotoiminnan perusyksikkö on lippukunta. Pääkaupunkiseudulla on noin 150 partiolippukuntaa. Partiolla ei ole keskitettyä liittymisjärjestelmää, vaan jokainen lippukunta vastaanottaa itse uudet jäsenensä.

Jos haluat partioharrastuksen pariin Sinivuoren Soihtuihin, ota yhteyttä Elina Kuismaan, joka tietää viimeisimmän ryhmätilanteen.

Sinivuoren Soihtuihin voivat liittyä yli 6-vuotiaat tytöt ja pojat – myös nuoret ja aikuiset toivotetaan tervetulleiksi!

Liity partioon! Täytä jäsenhakemuslomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Mitä partio maksaa?

Partiolaisella tulee olla voimassa oleva jäsenmaksu, joka maksetaan joulukuussa tai lapsen liittyessä partioon. Jäsenmaksu sisältää Suomen Partiolaisten, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sekä lippukunnan jäsenmaksun. Lippukunnan jäsenmaksulla katetaan lippukuntamme kokous- ja retkitarvikkeista sekä suoritusmerkeistä syntyviä kuluja.

Sinivuoren Soihtujen uusi hallitus on päättänyt syyskokouksessaan tiistaina 23.8.2016, että lippukunta alkaa periä jäsenmaksua, ja sen suuruudeksi tulee 7,50 euroa. Näin ollen jäsenmaksu on perheen ensimmäiseltä partiotoimintaan osallistuvalta jäseneltä ja kaikilta yli 17-vuotiailta yhteensä 70,00 euroa (Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet: 62,50 euroa + Sinivuoren Soihtujen jäsenmaksu: 7,50 euroa). Tämän maksun maksaneet saavat kotiinsa Suomen Partiolaisten Partio-lehden sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Heppu-lehden.

Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset, ja sen suuruus vuonna 2016 on yhteensä 53,00 euroa (Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksuosuudet: 45,50 euroa + Sinivuoren Soihtujen jäsenmaksu: 7,50 euroa). Tähän maksuun ei sisälly partiolehtiä.

Sinivuoren Soihduissa sudenpennuilla on sininen partiohuivi. Vanhemmat partiolaiset käyttävät lippukunnan omaa huivia, jonka värit ovat sininen ja harmaa.

Huivin saa antaessa sudenpennun tai partiolaisen lupauksen esimerkiksi lippukunnan retkellä tai juhlassa. Lippukunta maksaa yhden sudenpentuhuivin ja yhden lippukunnan huivin jäsenelle.

Lippukunnan retki- ja leirimaksut määritellään aina erikseen jokaista tapahtumaa varten. Sinivuoren Soihdut pyrkii pitämään retki- ja leirikulut mahdollisimman pieninä, jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua toimintaan.

Ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan, voit myös pyytää vapautusta maksuista.


Perhepartio aloittaa toiminnan!

Sinivuoren Soihtujen toiminta kasvaa ja saamme vihdoinkin lippukuntaamme perhepartion! 👏 Mistä on kyse?: Perhepartio on ...